Tänk dig att vakna lycklig på måndag morgon

Studier visar att de flesta av oss arbetar 30 år av våra liv. Det är mer än den tid du spenderar med din partner, att äta, resa, träna eller titta på filmer – kombinerat. Forskning visar dock att de flesta av oss inte kommer att gå till jobbet lyckligt. Det vill vi ändra på.

Vad är problemet?

Helt ärligt, nej, det är inte speciellt effektivt att jobba i öppna kontorslandskap.

Hög ljudnivå och stress går hand i hand. Studier visar att den genomsnittliga ljudnivån i öppna kontorslandskap inte är långt ifrån den nivå som får vårt blodtryck att höjas och stresshormoner att framkallas. Den genomsnittliga ljudnivån i öppna kontorslandskap ligger dessutom över den nivå där man börjar få svårt att uppfatta varandras tal. Så hur effektiv är du egentligen på jobbet? Och hur mår du när du är på väg hem? Om du känner dig stressad, trött och omotiverad så är det faktiskt inte så konstigt. 

Vårt mål är att få fler människor att känna sig lyckliga på väg till jobbet. Det kan kanske låta svårt, näst intill omöjligt – men vi har en idé. 

Men vad är lösningen?

Vi har skapat en get-away. En ljudisolerad get-away där du kan prata hur högt du vill utan att störa dina kollegor. Eller tvärtom.

Det är något alla öppna kontorslandskap behöver. En plats där du kan ha privata möten och samtal utan att störa eller bli störd.

Mötesbåsen ger dig precis det. Oavsett om du behöver ta ett privat samtal eller träffa potentiella kunder så är Mötesbåsen lösningen på problemet. Genom att hålla högljudda möten, videokonferenser och samtal i ljudisolerade bås sänks ljudnivån i hela kontoret. Detta bidrar till att alla på kontoret kan jobba mer effektivt och slipper bli störda av varandra, vilket i sin tur minskar stress och skapar glädje. Win-win situation. 

Mötesbåsen som passar dig

Det finns flera olika inredningsalternativ till mötesbåsen, så du kan få en som verkligen passar dig och dina behov.

Mötesbåsen är lösningen på
för hög ljudnivå
stressade kollegor
oeffektivt arbete

Så vad väntar du på?

Mötesbåsen är produkten som hjälper dig skapa en gladare arbetsplats till dig själv och dina kollegor. Ett måste i öppna kontorslandskap.

Kontakta oss

Telefon: 0760-27 33 58
E-post: info@motesbas.se

Scroll to Top