Det tysta mötesrummet

Vår nyaste modell, mötesrummet, är avsedd för 4-6 personer. Det är den bästa platsen att skapa, planera, brainstorma och ha bra möten. Med vårt teknikpaket kan även de som inte får plats koppla upp sig  på mötet. 

Mötesrummet

Allt du behöver för lyckade möten

Den suveräna ljudisoleringen garanterar att ditt möte blir utan störningsmoment – ni slipper störa kontoret, och kontoret stör inte er. Mötesrummet är perfekt både för lokala presentationer och digitala möten. Det här rummet är även rullstolsanpassat!

Pris ca

4 659:-/månad
En riktigt bra deal.

Bindningstid 36 månader

Komplettera ditt bås

Teknikpaketet

Komplettera båsen med allt du behöver för att ha digitala möten – webbkamera, högtalare och display.

Pris ca

119:-/månad
En riktigt bra deal.

Supportavtal

Med vårt supportavtal ser vi till att allt fungerar som det ska. Säkerställ kvalitén under hela hyresperioden.

Pris ca

119:-/månad
En riktigt bra deal.

Du kan välja din inredning

I mötesrummet har du möjlighet att inreda precis som du vill – kanske vill du ha en avslappnad miljö där man kan varva ner, eller ett plats för spel och socialisering? Det är upp till dig! Du kan beställa en unik clintsoffa, en stor whiteboard, ett fristående Piaggiobord och en snygg hylla för bra förvaring. Vi har såklart också ett gäng tekniksa möjligheter, som högtalare och skräm.

Det går bra att få mötesrummet helt omöblerat också, om du vill inreda själv!

Information om pris och betalning

Mötesrummet kostar från 4 659 kr per månad. Prata med våra försäljare för att få reda på exakt vad det skulle kosta för dig. Här hittar du våra kontaktuppgifter.

OTCO AB samarbetar med Grenkeleasing AB på finansieringslösningar. Innan avtalet/affären godkänns ska företagets kredit godkännas av Grenkeleasing AB. Månadskostnaden debiteras i förskott och kvartalsvis av Grenkeleasing AB. Bindningstid är 36 månader. Grenkeleasing AB kräver att utrustningen är försäkrad och erbjuder därför en försäkring som är optimerad för denna utrustning alternativt kan egen företagsförsäkring användas. Ingen kontantinsats krävs. Självklart går de även att köpas direkt också.

Information om frakt och installation

Installation sker ungefär 4 veckor efter beställning. 

När du beställer ditt bås kommer vi göra en kreditbedömning. Därefter kommer vi tillsammans planera en tid för installation av båsen. Vi sköter både frakt och installation, så du behöver inte tänka på det. Båsen är redo att användas redan samma dag som den installeras, det är bara att koppla in i vägguttaget. 

Här hittar du information om tekniska specifikationer.

Känns det lite maffigt?

Titta på våra andra produkter, kanske passar de dig bättre?

Det tar

15 min

att få tillbaka fokus när du blivit störd i arbetet.

Scroll to Top