Det tysta mötesrummet

Vår nyaste modell, mötesrummet, är avsedd för 4-6 personer. Det är den bästa platsen att skapa, planera, brainstorma och ha bra möten. Vårt överlägsna ljudisoleringssystem säkerställer att dina möten inte stör kontoret – och kontoret inte stör dig.

Mötesrummet

Gör dina möten mer effektiva

Den suveräna ljudisoleringen garanterar att ditt möte blir utan störningsmoment.  Tack vare ström- och USB-uttag finns möjlighet till bildskärm eller whiteboard. En låg dörr gör den här produkten rullstolsanpassad.

Pris från

4560:-/månad
En riktigt bra deal.

Du kan välja din inredning

Bordet som kommer med i Mötesrummet finns i två olika höjdalternativ. Denna modell levereras med behaglig LED-belysning och två eluttag + USB-laddare. Du kan även välja att ha ditt mötesrum helt utan möbler, vilket ger dig möjligheten att inreda mötesrummet som du vill.

Information om pris och betalning

Mötesrummet kostar från 4560 kr per månad. Prata med våra försäljare för att få reda på exakt vad det skulle kosta för dig. Här hittar du våra kontaktuppgifter.

OTCO AB samarbetar med Grenkeleasing AB på finansieringslösningar. Innan avtalet/affären godkänns ska företagets kredit godkännas av Grenkeleasing AB. Månadskostnaden debiteras i förskott och kvartalsvis av Grenkeleasing AB. Grenkeleasing AB kräver att utrustningen är försäkrad och erbjuder därför en försäkring som är optimerad för denna utrustning alternativt kan egen företagsförsäkring användas. Ingen kontantinsats krävs. Självklart går de även att köpas direkt också.

Information om frakt och installation

Installation sker ungefär 4 veckor efter beställning. 

När du beställer ditt bås kommer vi göra en kreditbedömning. Därefter kommer vi tillsammans planera en tid för installation av båsen. Vi sköter både frakt och installation, så du behöver inte tänka på det. Båsen är redo att användas redan samma dag som den installeras, det är bara att koppla in i vägguttaget. 

Här hittar du information om tekniska specifikationer.

Känns det lite maffigt?

Titta på våra andra produkter, kanske passar de dig bättre?

Det tar

15 min

att få tillbaka fokus när du blivit störd i arbetet.

Scroll to Top