När du behöver vara ifred en stund.

Oj, samtal från läkaren under arbetstid? Inga problem, telefonbåsen låter dig prata ostört och dina kollegor slipper lyssna på dina besvär. Telefonbåsen är även fullt utrustad för digitala möten, bara att koppla upp dig och sätta igång!

Telefonbåsen

Enkelt för användaren!

Telefonbåsen är perfekt för att ringa viktiga samtal eller delta i videokonferenser. Ha dina diskussioner privat utan att störa dina kollegor. Telefonbåsen levererar en ekofri och bekväm arbetsmiljö. Installationen är snabb och produkten är klar att användas samma dag som produkten levereras.

Pris ca

1 669:-/månad
En riktigt bra deal.

Bindningstid 36 månader

Komplettera ditt bås

Teknikpaketet

Komplettera båsen med allt du behöver för att ha digitala möten – webbkamera, högtalare och display.

Pris ca

119:-/månad
En riktigt bra deal.

Supportavtal

Med vårt supportavtal ser vi till att allt fungerar som det ska. Säkerställ kvalitén under hela hyresperioden.

Pris ca

119:-/månad
En riktigt bra deal.

Din bås - ditt val

Mot en tilläggskostnad låter vi dig designa ditt egna bås. Det kan utformas för att passa dina behov på olika sätt från ett brett utbud av användbara tillbehör, moderna färger och bekväma sittmöjligheter. Det går även att foliera båsen så att det passar perfekt in på just din arbetsplats. 

Känner du att du inte är i behov av våra digitala lösningar, som inbyggd skärm, högtalare och mikrofon, går det bra att välja bort dessa. Din bås, ditt val!

Information om pris och betalning

Telefonbåsen kostar ca 1 669 kr per månad. Prata med våra försäljare för att få reda på exakt vad det skulle kosta för dig. Här hittar du våra kontaktuppgifter.

OTCO AB samarbetar med Grenkeleasing AB på finansieringslösningar. Innan avtalet/affären godkänns ska företagets kredit godkännas av Grenkeleasing AB. Månadskostnaden debiteras i förskott och kvartalsvis av Grenkeleasing AB. Bindningstid är 36 månader. Grenkeleasing AB kräver att utrustningen är försäkrad och erbjuder därför en försäkring som är optimerad för denna utrustning alternativt kan egen företagsförsäkring användas. Ingen kontantinsats krävs. Självklart går de även att köpas direkt också.

Information om frakt och installation

Installation sker ungefär 4 veckor efter beställning. 

När du beställer ditt bås kommer vi göra en kreditbedömning. Därefter kommer vi tillsammans planera en tid för installation av båsen. Vi sköter både frakt och installation, så du behöver inte tänka på det. Båsen är redo att användas redan samma dag som den installeras, det är bara att koppla in i vägguttaget. 

Här hittar du information om tekniska specifikationer.

Mötesbåsen för större möten

Det kan kanske bli lite trångt i telefonbåsen. I mötesbåsen och mötesrummet får du plats med flera. Perfekt för att ha möten tillsammans utan att bli störd – eller störa andra.

Långvarig stress bidrar till

37%

En glad försäljare är 37% mer produktiv i sitt jobb.

Scroll to Top