Gör dina möten ännu mer effektiva.

Mötesbåsen är perfekt för att ha möten, både digitala och lokala, utan att bli störd av andra. Den är också perfekt för att lägga sig ner och slappa en stund. Mötesbåsen ger dig friheten att välja inredning så det passar ditt ändamål. 

Mötesbåsen

Båsen med fokus på användarvänlighet

Mötesbåsen är en perfekt plats för möten utan att störa hela kontoret – eller att hela kontoret stör dig. Båsen kan utformas för att passa dina behov på olika sätt från ett brett utbud av användbara tillbehör, moderna färger och bekväma sittmöjligheter.

Pris ca

4670:-/månad
En riktigt bra deal.

Bindningstid 36 månader

Komplettera ditt bås

Teknikpaketet

Komplettera båsen med allt du behöver för att ha digitala möten – webbkamera, högtalare och display.

Pris ca

119:-/månad
En riktigt bra deal.

Supportavtal

Med vårt supportavtal ser vi till att allt fungerar som det ska. Säkerställ kvalitén under hela hyresperioden.

Pris ca

119:-/månad
En riktigt bra deal.

Meeting Maggie

Meeting Maggie passar för möten, brainstorming och mycket mer. Välj mellan tre olika bordsalternativ – två Maggie-soffor ingår alltid. Meeting Maggie kommer med trevlig LED-belysning och tre eluttag.

Working with PAL

Ett högt bord och praktiska barstolar gör detta inredningsalternativ mycket effektivt för kortare arbetspass när du behöver fokusera. Bordets form är lämplig för samarbetet mellan två personer eller videokonferenser. Working with PAL levereras med trevlig LED-belysning, tre eluttag och snygga klädhängare.

MeTime

Då och då behöver du ditt eget utrymme för att arbeta utan störningar under längre perioder. Det elektriska bordet kan ställas in i sittande eller stående läge. Ett praktiskt bord, justerbar LED-belysning och tre eluttag garanterar att din tid i båsen är både trevlig och produktiv.

Bettys Caffé

Bettys stolar är bekväma för brainstorming, konversationer och läsning. Ett litet bord är det perfekta tillägget till kaffekoppar och små tillbehör. En skön känsla är skapat med LED-belysning från taket. Betty’s Café levereras med tre eluttag för laddningstelefoner, bärbara datorer och mer.

Flip n fold

Ett flexibelt, handikappanpassat bås som du kan inreda precis hur  du vill. Dörren öppnas automatiskt, stolarna kan vikas upp och bordet kan ställas på flera olika sätt. I det här båset kommer du enkelt in med rullstol.

NapQ

Ibland är vila det mest produktiva du kan göra. Under långa intensiva arbetsdagar kommer NapQ till undsättning. Bordsatsen som enkelt kan omformas från en arbetsyta till en bekväm säng så att du kan ladda om det behövs. Dra bara strömbrytaren för att stänga av belysningen, luta dig tillbaka på de mjuka kuddarna och ta en tupplur under den varma filten.

Oändliga möjligheter

Mot en tilläggskostnad låter vi dig designa din egen bås. Den kan utformas för att passa dina behov på olika sätt från ett brett utbud av användbara tillbehör, moderna färger och bekväma sittmöjligheter. Det går även att foliera båsen så att den passar perfekt in på just din arbetsplats.

Känns det inte helt rätt?

Vi har både mindre och större bås. Vad passar dig?

25% av alla möten har minst
 1 person som deltar genom 
video eller telefon
Arbetstagare spenderar 
ungefär 4 timmar i veckan
på att förbereda ett möte
Vi spenderar ungefär 37  
billioner dollar per år på
oproduktiva möten

Det tar

15 min

att få tillbaka fokus när du blivit störd i arbetet.

Scroll to Top